داخلی
دوشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۱
میوه‌ای مفید برای تسکین درد مفاصل و رماتیسم
Share/Save/Bookmark
زردآلو میوه‌ای شیرین با طبیعتی سرد و تر است. زردآلو برای پوست و زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در درمان بیماری های داخلی بسیار موثر است. خواص و فواید میوه و هسته زردآلو را به‌طور کامل برایتان خواهیم گفت.
به گزارش خدمت؛ زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل تابستان است که معمولا ۲ یا ۳ نوع آن در بازار یافت می‌شود. یکی از انواع آن‌، شکر پاره است که همان‌طور که از نامش پیداست، طعمی بسیار شیرین دارد. نوع دیگر آن قیسی است که به اندازه بقیه انواع زردآلو فراوانی ندارد؛ ولی خشک شده آن را به‌راحتی می‌توان یافت. به‌طور کلی زردآلوی خشک شده -یا همان برگه زرد آلو- یکی از خوش‌ طعم‌ترین اجزای آجیل شیرین است.

خواص غذایی
زردآلو دارای طبیعتی سرد و تر است که البته نوع شیرین آن خاصیت گرم‌تری دارد. این میوه مقوی و لذیذ، سرشار از ویتامین‌های A ،C و گروه B است و مواد معدنی مختلفی شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی نیز دارد. زردآلو و به‌خصوص برگه خشک شده آن(به‌صورت خیس خورده) ملین است. مغز شیرین هسته زرد آلو نیز مقوی و مغذی است و طبیعتی گرم و خشک دارد؛ در ضمن مواد پروتیینی، چربی، قند، ویتامین A و آنزیم‌های مختلفی نیز در آن وجود دارد.

فواید زردآلو
زردآلود به‌علت دارا بودن ویتامین‌ B، برای درمان بیماری‌های عصبی، روحی و روانی، خستگی، بی‌خوابی و فراموشی مفید است.

زردآلو خاصیت آرام‌بخشی و نشاط‌آوری دارد؛ در ضمن خوردن آن به آن‌هایی که ناراحتی‌های قلبی دارند نیز توصیه می‌شود.

این میوه عطش را از بین می‌برد و دفع کننده صفرا، اسید معده و پاک‌کننده خون و همچنین تنظیم‌کننده فشار خون است.

به‌خاطر وجود آهن در زردآلو، مصرفش برای درمان کم‌خونی نیز توصیه می‌شود.

شما می‌توانید التهاب معده‌تان را با خوردن زرد آلو کاهش دهید.

مصرف مغز هسته زردآلو، به‌عنوان داروی سینه‌درد، سرماخوردگی و نیز برای تقویت عمومی بدن و همچنین افزایش نیروی جنسی توصیه می‌شود.

این میوه سرشار از فیتوکمیکال‌هایی است که موجب بهبود وضعیت سلامتی افراد می‌شود. این فیتوکمیکال‌ها به پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند؛ LDL(کلسترول بد خون) را کاهش می‌دهند و نقش حفاظتی در برابر سرطان‌ها دارند.

زردآلو یک منبع بسیار خوب از ویتامین A و کاروتن‌ها است. هر دو مورد ذکر شده دارای نقش آنتی‌اکسیدانی هستند و برای بینایی لازم و ضروری هستند. ویتامین A همچنین برای حفظ سلامت غشای مخاطی و پوست لازم است. مصرف میوه‌های طبیعی غنی از کاروتن، به حفاظت بدن در برابر سرطان‌های ریه و حفره دهانی کمک می‌کند.

زردآلوهای تازه، حاوی ویتامین C و دیگر آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند. ویتامین C به افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها(میکروبی و ویروسی و...) و پاکسازی رادیکال‌های آزاد اکسیژن مضر کمک می‌کند.

زردآلو به‌علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است.

خیس شده آن را اگر شخصی که مبتلابه تب است، میل کند و پشت سر آن آب گرم و عسل میل کند، باعث قطع تب می‌شود.

در برگه زردآلو، مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان‌ها بسیار موثر است.

زردآلو بدبویی دهان را از بین می‌برد.

خیس کرده برگه زردآلو تشنگی را فرو می‌نشاند. ۱۰ صبح و ۵ عصر یا هنگامی که انسان عطش دارد، از همه بهتر است.

دم کرده برگ زردآلو، کشنده کرم معده است.

وجود فلوئور در زرد آلو، از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.

پتاسیم و اسیدهایی که در زردآلو وجود دارد، موجب لینت مزاج و فعالیت کلیه می‌گردد.

برای رفع چروک صورت، آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط نموده، ابتدا پوست را با صابون گیاهی شسته و سپس با این محلول ماساژ دهید.

برای ترک دست و پا، از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیسانده شده، استفاده شود.

منبع: برنا
میوه‌ای مفید برای تسکین درد مفاصل و رماتیسم