هشدار؛ نان را درون کیسه‌های پلاستیکی نگذارید

24 تير 1396 ساعت 17:57

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از کیسه‌های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست.


به گزارش خدمت؛ یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از کیسه‌های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست.

محمد حسین عزیزی، متخصص تغذیه، با بیان این‌که نان داغ در کیسه‌های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود؛ گفت: هنگام خرید نان تازه، آن را در کیسه‌های پلاستیکی قرار ندهید.

این متخصص تغذیه افزود: حرارت در کیسه‌های پلاستیکی، سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می‌شود. وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می‌شود و به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی، ماده‌ای به‌نام مونومر(مولکول‌های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می‌گیرد) بوجود می‌آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشد.

عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری‌هایی همچون بیماری‌های ریوی و اختلال گوارشی می‌شود و سیستم‌های عملکردی بدن افراد را مختل می‌کند.

وی در پایان اظهار داشت: بهتر است به‌جای کیسه پلاستیکی، از پارچه استفاده کنید؛ البته از پارچه‌های ساده، نه رنگی؛ زیرا رنگ‌های به‌کار برده شده در آن‌ها نیز شیمیایی است.

منبع: افکار


شماره: 74661

آدرس مطلب: http://khedmat.ir/vdcdf905.yt0o96a22y.html

خدمت
  http://khedmat.ir